Piškotke uporabljamo za spremljanje uporabniške izkušnje, analize delovanja spletne strani in osebnega oglaševanja. S klikom na gumb Sprejemam piškotke se strinjate z uporabo in odlaganjem piškotkov na vašo napravo.
FLL Challenge

Challenge

od 10 do 16 godina

Sezona 2024

KOTIZACIJA 2024

Više informacija o sezoni nalazi se ispod paketa.
Što vam je potrebno? Tko može sudjelovati?
Pakiranje i slanje u Hrvatsku: 25,00 €
Ukupni troškovi: 285,00 €

ŠTO VAM JE POTREBNO?

 • SPIKE Prime ili Mindstorms (EV3, Robot Inventor, NXT ili RCX) - škole ih se koriste za pripremu (nije uključeno u kotizaciju)
 • prijenosno računalo
 • pristup Internetu
 • aktualni FLL set, bit će poslan poštom (sadrži poligon, komplet posebnih Lego kockica, upute za sastavljanje) - uključeno u kotizaciju
 • Vodič za sastanke i upute za postavljanje polja, zadatci i pravila robotske igre na hrvatskom jeziku - svake godine novi - uključeno u kotizaciju
 • Inženjerske bilježnice za djecu – uključeno u kotizaciju
 • prostor za sastanke ekipe sa postavljenim i raširenim FLL poljem

Pravo sudjelovanja u FLL programu i događanjima imaju samo službeno registrirane ekipe. Preporučujemo proizvode iz programa LEGO Education. Obrazovni setovi su dizajnirani za podučavanje, rad u vrtićima, školama i fakultetima. Za sudjelovanje u FLL također možete koristiti i komercijalne setove, RCX, NXT ili EV3 Home. Kako bi osigurali jednake uvjete za sve ekipe diljem svijeta, sav materijal koji se koristi za FLL događanja i natjecanja je propisan. Sastoji se samo od originalnih LEGO elemenata. Budući da se tema izazova mijenja svake godine, prijavljene ekipe dobivaju svake godine nove FLL komplete: polje-podlogu i posebno izdanje LEGO kockica.

TKO MOŽE SUDJELOVATI?

 • Djeca i mladi između 10 i 16 godina (u sezoni 2024 rođeni od 1. 1. 2008 do 31. 12. 2014)
 • U ekipi može biti između 3* i 10 članova (vršnjaci iz škole, prijatelji iz susjedstva, rodbina, poznanici,…)
 • Ekipu vode dvije odrasle osobe, koji mogu biti učitelji, roditelji, studenti, profesori, aktivni umirovljenici. Voditelj ekipe ne treba imati posebno tehničko predznanje. Samo mora biti entuzijastičan za rad s djecom i mladima. Sadržajem će se baviti ekipa.
 • Ekipa, kao pomoć vođi, može tražiti i pomoć mentora i stručnjaka.

Voditelji ekipa će dobiti Vodič za sastanke, upute za aktualni izazov, organizirat ćemo uvodni susret za voditelje ekipa.

* u našoj regiji
The FIRST LEGO League Program in Slovenia, Croatia, Serbia and Montenegro is organized by Zavod Super Glavce under license from FIRST and the LEGO Group.
Reepolee The LEGO Foundation Epilog Datalab Loftware NiceLabel L-Tek TRAC Špica Skylabs Legama Intera Borea Yaskawa Seyfor National Instruments Fakulteta za elektrotehniko
Super Glavce, Zavod za promocijo znanja
Trg komandanta Staneta 8
1000 Ljubljana
E: info@superglavce.org
M: +386 31 373 607
ID za DDV: SI72312424
Matična številka: 6157912000
Številka TRR: 03100-1002720043 (SKB d.d.)
IBAN: SI56 0310 0100 2720 043
BIC: SKBASI2X
Politika zasebnosti
© 2012 - 2024 Super Glavce, zavod za promocijo znanja